• Veilige en duurzame materialen
  • verzending binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Verzending binnen NL & BE

Betaal & verzend beleid


Betalingsmogelijkheden


iDeal

Op onze webshop maken wij gebruik met de betaal mogelijkheid van iDeal. Met de iDeal betaalmethode kun je snel, gemakkelijk, vertrouwd en veilig je online aankopen afrekenen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode. iDeal heeft als Payment Service Provider Mollie. Deze naam zal ook op de afschrift van uw rekening vermeld staan. iDeal heeft er voor gezorgd dat u veilig en eenvoudig kunt betalen. Alle betalingen via iDeal bevinden zich namelijk in een beveiligde link.

Bancontact

Ook voor onze Belgische klanten is het mogelijk een bestelling te plaatsen via Bancontact. Via jouw eigen vertrouwde bankomgeving kan jij ook een bestelling plaatsen bij Baby Lifestyles. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

Vooraf betalen

Betaal je liever niet via iDeal of is dat niet mogelijk in uw regio/land, dan is dit de optie vooraf betalen als mogelijkheid. U kunt nadat u de bestelling geplaatst heeft, zelf het bedrag overmaken naar onze rekening. zo kunt u alsnog winkelen bij Baby Lifestyles. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

Als u de optie vooraf betalen kiest, houdt dit in dat de bestelling pas in behandeling wordt genomen na dat de betaling binnen is.

Achteraf betalen via Klarna

Betaal je liever achteraf wanneer je jouw bestelling ontvangen hebt? Dan kan dit met de Klarna betaalmethode. Bij het plaatsen van je bestelling word je doorgestuurd naar de website van Adyen. Wanneer jouw bestelling gereed is voor verzending ontvang je een factuur van Klarna. Wanneer je deze factuur hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.


Verzend opties


Post NL

Al onze pakketjes worden uiterlijk binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd, met uitzondering van gepersonaliseerde items. Deze zullen uiterlijk binnen 8 werkdagen verstuurd worden. Denk hierbij aan een naam toevoegen of aanpassing aan de bestelling.

 

Wij maken gebruik van de service van Post NL.  De Website berekent aan de hand van het gewicht en postcode hoe jouw bestelling verstuurd kan worden. Wanneer je meerdere producten besteld, zal er worden gekeken naar het zwaarste/grootste product.

 

Bestel je meerdere items en kom je boven de €50,00(binnen Nederland) of boven de €70(Binnen België) betaal je geen verzendkosten op je bestelling. Deze optie wordt dan mogelijk tijdens het afrekenen.

 

Woon je in de omgeving van Poortugaal/Rotterdam en wil jij jouw bestelling zelf ophalen? Dat is mogelijk bij Baby Lifestyles! Op afspraak kan jij jouw bestelling afhalen. Stuur ons even een berichtje naar +31638895869 of een mailtje naar Info@babylifestyles.nl en dan plannen wij jouw afhaal mogelijkheid in.

 

Type pakket

Kosten pakket

Afhalen in Poortugaal:

NL: Boven de €50

BE: Boven de €70

Bubbel enveloppe NL:

Bubbel enveloppe BE:

Brievenbus pakketje NL tot 2,00 KG:

Standaard pakketje NL tot 10,00 KG:

Brievenbus pakketje BE tot 0,35 KG:

Brievenbus pakketje BE tot 2,00 KG:

Standaard pakketje BE tot 2,00 KG:

Standaard pakketje BE tot 5,00 KG:

Gratis

Gratis (Incl. track & trace)

Gratis (Excl. track & trace)

€ 1,92 (Excl. track & trace)

€ 3,10 (Excl. track & trace)

€ 3,95 (Incl. track & trace)

€ 5,95 (Incl. track & trace)

€ 7,75 (Excl. track & trace)

€ 9,30 (Excl. track & trace)

€ 9,30 (Excl. track & trace)

€19,50 (Incl. track & trace)


Retour beleid


Bij Baby Lifestyles doen wij er alles aan om u een perfect product te leveren, echter  kan het wel eens voorkomen dat er een kleine afwijking kan zijn in bijvoorbeeld kwaliteit, kleur, maat of afwerking.

 

Wilt u uw bestelling om wat voor reden dan ook, retour sturen? Dan vragen wij  u  binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling een e-mail  te sturen aan info@babylifestyles.nl , via ons contactformulier op onze website of ons makkelijk een whatsapp berichtje sturen naar +31638895869

 

Vermeld bij uw retour aanmelding uw ordernummer en reden van retour. De items die retour moeten, dienen ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking terug gestuurd te worden. Na ontvangst van de geretourneerde items krijgt u het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten van  thuis naar de webwinkel zijn voor eigen risico en rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

 

Voor meer informatie of eventuele vragen over ons retour beleid kunt u ook een kijkje nemen in onze algemene voorwaarden. Hier worden de rechten en plichten van de ondernemer en consument in uitgelegd.

 

Onderstaand vind u ons retour formulier. Zorg dat deze is toegevoegd bij de retourverzending.

Hierin vind u ook  wat handige tips voor de retour verzending.

 

Retour adres

Lijnstraat 7,

3171GJ, Poortugaal

Nederland

Retourformulier Baby Lifestyles
Word – 3,3 MB 170 downloads