• Veilige en duurzame materialen
  • verzending binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Verzending binnen NL & BE
  • Achteraf betalen met KLARNA

Cadeaubon


Cadeaubon

€ 5,00

Cadeaubon

€ 5,00

Wil je een cadeau geven aan iemand als kraamcadeau of voor de babyshower, maar weet je nog niet wat het geslacht is? Geen probleem! Je kan ook een cadeaubon geven van Baby Lifestyles. Zo kan degene die jij blij wilt maken zelf zijn of haar cadeaus uitzoeken.

 

Wij sturen de Fysieke cadeaubon op per post zodat jij de gene er zelf blij mee kunt maken.

 

Productspecificaties:

Mogelijk in bedragen vanaf €5,00 t/m €50,00.

Na dag van aankoop 1 jaar geldig.

Niet inwisselbaar voor geld.

 

Wil jij graag iemand iets cadeau doen van Baby Lifestyles maar kan je niet kiezen wat? Geen probleem!

Weet je nog niet of het een jongetje of een meisje wordt of wat die gene graag zou willen. Bij Baby Lifestyles kan je ook een cadeaubon bestellen. Deze sturen wij dan fysiek op per post of de kortingscode zal per e-mail opgestuurd worden. Zo kan degene die jij met de cadeaubon wilt verrassen, zelf zijn of haar cadeau uitzoeken. Wie wil dat nou niet!

 

De cadeaubonnen gaan vanaf een bedrag van €5,00 en lopen op tot €50,00. Wil jij een cadeaubon geven met een hoger bedrag dan €50,00? Dat is ook mogelijk. Stuur dan een email naar Info@babylifestyles.nl en wij maken een cadeaubon op maat met het gewenste bedrag.

 

Als je voor de keuze fysiek per post kiest, zal de cadeaubon veilig en leuk verpakt in een bubbel envelop verstuurd worden. Hiervoor is het tarief binnen Nederland €1,92 en het tarief naar België €3,52. Dit word automatisch berekend tijdens het afrekenen. Bestel je meerdere items naast de cadeaubon, dan zal de site de normale verzendtarieven hanteren. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina verzend opties.

 

De cadeaubon is na de dag van aankoop 1 jaar geldig op alle artikelen in onze webshop. De cadeaubon kan niet ingewisseld worden voor geld.