• Veilig online winkelen & betalen
  • 100% BPA vrije materialen
  • verzending binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Over Baby Lifestyles


Wat leuk dat je een kijkje neemt bij Baby Lifestyles.

 

Mijn naam is Marije en ik ben de trotse eigenaresse van Baby Lifestyles. 

Met dank aan Charisse Beurskens photography @charisb.photo

Vroeg je mij vroeger wat ik later wilde worden, dan was het antwoord altijd het zelfde.  Met baby's werken. Nu heb ik die droom waar gemaakt en ben ik in 2020 mijn eigen webshop gestart in baby accessoires en verzorgingsproducten. 

 

Elke dag werken wij bij Baby Lifestyles er aan om een zo groot en mooi mogelijke collectie baby items online aan te kunnen bieden. Hierdoor verschijnen er meerdere malen per maand ook nieuwe items online. Binnenkort kunnen wij ook heel groot nieuws aankondigen! Voor nu blijft het nog even geheim, maar hou zeker onze social media kanalen in de gaten voor de nieuwste updates. 

 

De droom is om ooit een fysieke winkel te hebben waarin iedereen langs kan komen om zijn of haar baby items en verzorgingsproducten te kunnen kopen. Te genieten van de passie en liefde die in Baby Lifestyles gestopt wordt en dit in de winkel te ervaren.

 

Ben je nieuwsgierig geworden over Baby Lifestyles? neem dan ook een kijkje op onze social media pagina's. Zo ben je op de hoogte van het laatste nieuws over Baby Lifestyles. Ook posten wij hier regelmatig leuke kortingscodes en winacties. Wij zijn te vinden op Instagram, Facebook, Pinterest en TikTok. (zie onderstaande linkjes)

Heel veel plezier met het winkelen in onze webwinkel en we wensen jou en vooral je kleintje veel plezier met de aankopen van Baby Lifestyles!

 

Liefs,

Marije