• Veilig online winkelen & betalen
  • 100% BPA vrije materialen
  • verzending binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
home » Klantenservice » Over Baby Lifestyles

Over Baby Lifestyles


Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

 

Mijn naam is Marije en ik ben de oprichtster van Baby Lifestyles. Naast mijn fulltime baan in de logistiek ben ik een webwinkel begonnen in babyartikelen. Wat in de coronatijd  begon als een hobby is uitgegroeid tot een webwinkel met handgemaakte of met liefde samengestelde baby en kinderitems.

 

Vanaf kinds af aan had ik  al een passie voor baby's. Dit was dan ook zeker het gebied waarin ik wilde werken. Mijn droombaan als verloskundige werd het helaas niet door te strengen toelatingseisen. Stil zitten niet mijn ding en ik blijf graag bezig.  Zo is er op een warme zomerdag het creatieve idee ontstaan om speenkoorden te maken voor mijn vrienden die wel al ouders geworden zijn. Wat begon met alleen speenkoorden  breide zich al snel uit met bijtringen, Maxi Cosi hangers en meer. 

 

Naast onze handgemaakte items willen we onze webwinkel natuurlijk ze breed mogelijk voor jullie aanbieden. Zo doen wij bij Baby Lifestyles ook ons uiterste best om leuke artikelen in te kopen naast onze  handgemaakte babyaccessoires. Zoals bijvoorbeeld onze leuke baby/kinderkamer accessoires en verzorgingsproducten. Wij proberen dan ook om steeds nieuwe items toe te voegen aan onze webwinkel die de huidige trends volgen op het gebied van baby's. Ook hebben wij voor de mama's leuke items in onze webwinkel. Zoals de mooie geboortesteen collectie of huidverzorging van Naïf. In de toekomst willen we dit ook zeker uitbreiden.

 

Bij Baby Lifestyles is duurzaamheid ook een groot aandachtspunt. Zo versturen wij onze pakketjes zonder plastic en is alles recyclebaar. Al onze bestellingen worden wel alsnog leuk ingepakt zodat elke bestelling een cadeautje is om uit te pakken.

 

De droom is om ooit een fysieke winkel te hebben waarin iedereen langs kan komen om zijn of haar baby items en verzorgingsproducten te kunnen kopen. Te genieten van de passie en liefde die in Baby Lifestyles gestopt wordt en dit in de winkel te ervaren.

 

Ben je nieuwsgierig geworden over Baby Lifestyles? neem dan ook een kijkje op onze social media pagina's. Zo ben je op de hoogte van het laatste nieuws over Baby Lifestyles. Ook posten wij hier regelmatig leuke kortingscodes en winacties. Wij zijn te vinden op Instagram, Facebook, Pinterest en TikTok. (zie onderstaande linkjes)

 Kun je iets niet vinden of heb je vragen?  Mail ons gerust of neem contact op via Info@babylifestyles.nl of stuur een WhatsApp berichtje naar 0638895869.  Wij denken graag met je mee. 

 

Heel veel plezier met het winkelen in onze webwinkel en we wensen jou en vooral je kleintje veel plezier met de aankopen van Baby Lifestyles!

 

Liefs,

Marije

Met dank aan Charisse Beurskens photography @charisb.photo