• Veilige en duurzame materialen
  • verzending binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Verzending binnen NL & BE

Over Baby Lifestyles


Wat leuk dat je een kijkje neemt bij Baby Lifestyles.

 

Laat ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Marije en ik ben de trotse eigenaresse van Baby Lifestyles. 

Met dank aan Charisse Beurskens photography @charisb.photo

Moederschap combineren met thuiswerken. Dat is voor mij echt de droom. Helemaal nu ik samen met mijn vriend in juli 2022 ons eerste kindje heb mogen verwelkomen. Vanaf jongs af aan wilde ik altijd al met baby's werken. En hoe leuk om dat dan te doen in iets waar je passie ligt. In 2020 heb ik dan ook de grote sprong in het diepe gemaakt en heb ik Baby Lifestyles opgericht. Naast mijn baan in de kinderdagopvang run ik nu dagelijks vanuit huis mijn online webshop. Iets waar ik erg trots op ben en al mijn energie in kwijt kan.  De droom is om ooit een fysieke winkel te hebben waarin iedereen langs kan komen om zijn of haar baby items en verzorgingsproducten te kunnen kopen. Te genieten van de passie en liefde die in Baby Lifestyles gestopt wordt en dit in de winkel te ervaren.

 

Elke dag werk ik bij Baby Lifestyles er aan om een zo groot en mooi mogelijke collectie baby items online aan te kunnen bieden. Hierdoor verschijnen er meerdere malen per maand ook nieuwe items online. Binnenkort kan ik ook heel groot nieuws aankondigen! Voor nu blijft het nog even geheim, maar hou zeker onze social media kanalen in de gaten voor de nieuwste updates. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden over Baby Lifestyles? neem dan ook zeker een kijkje op onze social media pagina's. Zo ben je op de hoogte van het laatste nieuws over Baby Lifestyles. Ook post ik hier regelmatig leuke kortingscodes en winacties. Baby Lifestyles is te vinden op Instagram, Facebook, Pinterest en TikTok. Ook vind ik het maar al te leuk om jullie te zien genieten van jullie aankoop. Hier doen we het dan ook juist allemaal voor. Tag Baby Lifestyles dan ook zeker op onze social media kanalen met jullie mooie aankopen.(zie onderstaande linkjes)

Heel veel plezier met het winkelen en ik wens jou en vooral je kleintje veel plezier met de aankopen van Baby Lifestyles!

 

Liefs,

Marije