• Veilige en duurzame materialen
  • verzending binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Verzending binnen NL & BE
  • Achteraf betalen met KLARNA

Recensies


Baby Lifestyles verzamelt haar recensies via het  onpartijdige platform Webwinkelkeur. Hier staan alle ervaringen van de mensen die voor jou een aankoop gedaan hebben en hier hun belevingen delen. Ook is er de mogelijkheid een recensie hier onder te plaatsen.

 

Als onderneming hechten wij veel waarden aan jullie ervaringen en meningen en stellen het enorm op prijs als jullie ons willen helpen door een recensie achter te laten.

 

Alvast bedankt.

Reactie plaatsen

Reacties

Diantha
2 jaar geleden

Als cadeau een bijtring gekocht. Super snel binnen en hij is zo mooi. Ik hoefde hem ook niet meer in te pakken aangezien hij leuk verpakt geleverd word.
Zeker een aanrader voor kraamcadeau's.

Carmen
2 jaar geleden

Ik heb een speenkoord en een naammand besteld. Er wordt goed naar je geluisterd en met je meegedacht. En het was super snel klaar. Ik weet mijn nieuwe adresje voor kraamcadeaus!

José
2 jaar geleden

Twee speenkoorden besteld, super snelle levering.
In het echt nog mooier dan op de site 😍

Super blij mee!

Stacey
2 jaar geleden

Leuke producten van goede kwaliteit! Ik heb een pakket laten samenstellen voor mijn neefje met speenkoord, maxi cosi hanger en bijtring en hij is er super blij mee. Goede service en het was snel binnen. Zeker een aanrader!

Charisse
2 jaar geleden

Super service! Je merkt dat alles met veel liefde en passie gemaakt wordt. Super goede kwaliteit en alles kan gemaakt worden naar je eigen wensen, je hebt altijd een persoonlijk en leuk cadeautje om te geven!

Nadia
2 jaar geleden

Geweldige spulletjes! Alles word met veel liefde en geduld gemaakt en ingepakt. Het perfecte adres voor de leukste cadeautjes en Spulletjes voor je kleintje!