• Veilig online winkelen & betalen
  • 100% BPA vrije materialen
  • verzending binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
home » Klantenservice » Verzend & retour beleid

verzend & retour beleid


Betalingsmogelijkheden

iDeal

Op onze webshop maken wij gebruik met de betaal mogelijkheid van iDeal.  iDeal heeft als Payment Service Provider Mollie. Deze naam zal ook op de afschrift van uw rekening vermeld staan. iDeal heeft er voor gezorgd dat u veilig en eenvoudig kunt betalen. Alle betalingen via iDeal bevinden zich in een beveiligde link.

Vooraf betalen

Betaal je liever niet via iDeal of is dat niet mogelijk in uw regio/land, dan is dit de optie vooraf betalen als mogelijkheid. U kunt nadat u de bestelling geplaatst heeft, zelf het bedrag overmaken naar onze rekening. zo kunt u alsnog winkelen bij Baby Lifestyles. 

Als u de optie vooraf betalen kiest, houdt dit in dat de bestelling pas in behandeling wordt genomen na dat de betaling binnen is.

 


Verzend opties

Post NL

Al onze pakketjes worden uiterlijk binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd, met uitzondering van gepersonaliseerde items. Deze zullen uiterlijk binnen 8 werkdagen verstuurd worden. Denk hierbij aan een naam of aanpassing.

 

Wij maken gebruik van de service van Post NL. Grotendeels kunnen al onze items verstuurd worden als brievenbus pakketje. Brievenbus pakketjes worden van dinsdag tot en met zaterdag  bezorgd, samen met de overige post. Je hoeft hier niet voor thuis te blijven. (De Website berekent aan de hand van het gewicht of jouw bestelling als brievenbuspakketje verstuurd kan worden.)

 

Een aantal items zijn helaas te groot of te zwaar voor de optie brievenbus pakketje en zullen als standaard pakket verstuurd worden.

Mocht je meerdere items bestellen, berekend de site zelf aan de hand van het gewicht of grote, of er gebruik gemaakt wordt van brievenbus pakketje of standaard pakket.

 

Bestel je meerdere items en kom je boven de €50,00 betaal je geen verzendkosten op je bestelling. Dit word automatisch verrekend op de factuur.

 

Woon je in de omgeving van Poortugaal/Rotterdam en wil jij jouw bestelling zelf ophalen? Dat is mogelijk bij Baby Lifestyles! Op afspraak kan jij jouw bestelling afhalen. Stuur ons even een berichtje naar +31638895869 of een mailtje naar Info@babylifestyles.nl en dan plannen wij jouw afhaal mogelijkheid in.

 

Afhalen in Poortugaal:

NL: Boven de €50

BE: Boven de €65

Bubbel enveloppe NL:

Bubbel enveloppe BE:

Brievenbus pakketje NL tot 2,00 KG:

Standaard pakketje NL tot 10,00 KG:

Brievenbus pakketje BE tot 2,00 KG:

Standaard pakketje BE tot 10,00 KG:

Standaard pakketje BE tot 10,00 KG:

Gratis

Gratis (Incl. track & trace)

Gratis (Excl. track & trace)

€ 1,92 (Excl. track & trace)

€ 3,10 (Excl. track & trace)

€ 3,95 (Incl. track & trace)

€ 5,95 (Incl. track & trace)

€ 7,75 (Excl. track & trace)

€ 9,30 (Excl. track & trace)

€13,00 (Incl. track & trace)


Retour beleid

Bij Baby Lifestyles doen wij er alles aan om u een perfect product te leveren, echter  kan het wel eens voorkomen dat er een kleine afwijking kan zijn in bijvoorbeeld kwaliteit, kleur, maat of afwerking.

 

Wilt u uw bestelling om wat voor reden dan ook, retour sturen? Dan vragen wij  u  binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling een e-mail  te sturen aan info@babylifestyles.nl of via ons contactformulier op onze website of ons makkelijk een whatsapp berichtje sturen naar +31638895869

 

Vermeld bij uw retour aanmelding uw ordernummer en reden van retour. De items die retour moeten, dienen ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking terug gestuurd te worden. Na ontvangst van de geretourneerde items krijgt u het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten van  thuis naar de webwinkel zijn voor eigen risico en rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

 

Voor meer informatie of eventuele vragen over ons retour beleid kunt u ook een kijkje nemen in onze algemene voorwaarden. Hier worden de rechten en plichten van de ondernemer en consument in uitgelegd.

 

Onderstaand vind u ons retour formulier. Zorg dat deze is toegevoegd bij de retourverzending.

Hierin vind u ook  wat handige tips voor de retour verzending.

 

Retour adres

Lijnstraat 7,

3171GJ, Poortugaal

Nederland

Retourformulier Baby Lifestyles
Word – 3,3 MB 41 downloads